Catalonia trekt de bezoeker voor zijn Mediterraanse levensstijl: mild klimaat, altijd zon, het leven in de straten, mooie natuur en een 1000-jarige geschiedenis die gezorgd heeft voor een rijke erfenis en cultuur. Het kleine Catalonia biedt veel diversiteit en contrasten, gaande van het bruisende stadsleven van Barcelona tot de eenzaamheid in de groene landschappen; van de resorts aan de zee tot aan de prachtige bergtoppen van de Pyreneeën; van het gezond verstand en de wijsheid van de bevolking, tot de gekte en creativiteit van Gaudi of Dali. Bovendien speelt Catalonia de hoofdrol in de internationale gastronomie en vind je er een ruime keuze aan wijnen.

Catalonia veroverde zijn plaats als belangrijke toeristische bestemming door een belangrijk element: kwaliteit. Privébedrijven en administratie werken hand in hand om een topservice te garanderen. Onze inspanningen richten zich op een competitief en duurzaam model.

De Catalan Tourist Board is als organisatie verantwoordelijk om de attracties van Catalonia internationaal in de spotlights te zetten. Het kantoor in Brussel is verantwoordelijk voor de Belgische, Nederlandse en Luxemburgse markt. (http://instagram.com/catalunyaexperience)